Remington D5305 hajszárító

Ragyogj a Remington Rose Shimmer hajszárító segítségével! Nemcsak elegáns és stílusos kialakítással, hanem rengeteg funkcióval is rendelkezik, hogy szárítás közben ne alakuljon ki szálló haj. A hajszárítót kifejezetten úgy terveztük, hogy 90%-kal több* iont bocsásson ki a kiáramló levegővel, így kiküszöbölve a szálló hajat kialakító statikus feszültséget, és elősegítve a simább, fényesebbnek látszó végeredményt. Erőteljes 2200 W-os teljesítménye a professzionális hajszárítókkal teszi egyenértékűvé, így szalonminőségű teljesítményt nyújt a gyorsabb szárítás érdekében. A 3 hőmérséklet- és 2 sebességfokozat segítségével te irányíthatsz, így a sebességet vagy a hőmérsékletet felfelé vagy lefelé állíthatod, hogy a hajtípusodnak megfelelő legjobb eredményt érd el. A gyorsszárító szűkítőfej tartozék ideális a hajtövek megemeléséhez vagy az egyenesebb frizurák simításához, míg a levehető diffúzor tökéletes a dúsabb hatás eléréséhez és a göndörség természetes formájának kiemeléséhez.

  • Ionos kondicionálás 90%-kal több* ionnal 
  • Erőteljes 2200 W 110 km/h légáramlással 
  • Könnyű kialakítás
  • 3 hőmérséklet- és 2 sebességfokozat 
  • Gyorsszárító szűkítőfej
  • Diffúzor
  • Hideglevegő-fúvás
  • Akasztófül
  • Levehető, könnyen tisztítható hátsó rács 

Használati útmutató

Várható kiszállítás GLS futárral:
2024.10.18
Raktáron
RRP: 19 590 Ft
17 940 Ft
Egységár: 17 940 Ft/db
Megtakarítás 1 650 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
IONOS KONDICIONÁLÁS 90%-KAL TÖBB* IONNAL
Legyen olyan a hajad, amilyenre mindig is vágytál a Remington Rose Shimmer hajszárítóval. A kerámiarács milliónyi iont oszlat el a kiáramló levegővel, így segít csökkenteni a statikus feszültséget és a szálló haj kialakulását a simább, fényesebb kinézetű frizuráért.

ERŐTELJES 2200 W TELJESÍTMÉNY 110 KM/H LÉGÁRAMLÁSSAL
Élvezd a professzionális eredményt saját otthonodban, szalonminőségű teljesítménnyel és gyorsabb légáramlással.

KÖNNYŰ KIALAKÍTÁS
A könnyebb súlyú hajszárító használata kisebb nyomást gyakorol a csuklódra és a karodra szárítás közben, így a mindennapi hajformázás könnyebbé és kényelmesebbé válik.
Adatok
Márka:
Remington
Tipusa:
Hajszárító
Teljesítmény:
2200W
A vásárlás után járó pontok:
179 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Remington D5305 hajszárító
Remington D5305 hajszárító
RRP: 19 590 Ft
17 940 Ft